I don't care if the whole club is dead, cuz the party's in my head

Himlarns vilken trevlig dag det var igår :)
Tog en prommis i skogen, skyndade genom duschen och hämtade sen upp Anna. Vi gick omkring på stan och gjorde bort lite ärenden och sen shoppade vi lite :$
Anna köpte sig typ.. 3 tröjor kanske, och jag hittade mig en ny bikini, en skitsnygg tröja och så fick jag ett linne av Anna :D Vi mötte upp med Carro också! Gick på systemet men dom hade inte Fishermansshotten som jag ville ha, men det hade dom på solbacken så då for vi dit också (A) Sen skjutsade jag hem brudarna o åt mig lite middag.

Hoppade genom duschen igen o begav mig vidare mot Albin. Chillade där tills Anna kom hem från jobbmiddagen o sen for vi till henne, spelade fyllespel osv! Sanna Rönnqvist (?) kom förbi o var med en stund o sen skjutsade hon oss in till stan :)

Allstar var vår nästa destination - och det var helt dött. Äh, skit i det tänkte jag o drog med dom andra in på dansgolvet, där DJn inte ens hade börjat än utan det spelade bara nån spellista. Vi hoppade omkring o dansade galet vackert! Blev mycket creepande ;)

Det började väl som komma lite folk sen. Vi träffade en trollkarl som var awesome!!! Han körde några korttrick på oss och vi vart galet imponerade. Vi dansade lite mer och det kom lite mer folk. Bla den där snubben från inflyttningsfesten för några veckor sen :P Och Kratziboy :D Gud så gladjag blev av att se han :) Men han försökte fixa ihop mig med nån Per för vi var visst perfekta för varandra - "Han har en hund :D" SötKratz :P Han var trevlig iaf o jag fick mig en drink så!



Varför jag är vaken den här tiden förstår jag inte, men är inge bakis iaf! Bara småtrött, så ska lägga mig o se film o tagga om inför kvällen!
Hooj

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: