I finally become what you wanted me to be

Halv 11 stack jag ut med Hollsan och cykeln till oljehamn, sprang en sväng i skogen och sen cyklade vi hem igen. Det låg en påkörd hare på vägen :/ Men vi tog tillfället i akt och tränade lite "inte röra haren" och hon verkade då tycka att den var galet tråkig efter ett tag.. Så nu kanske hon inte drar på hare längre..? :) Man kan ju hoppas!

När vi kom hem så gick vi bara in o drack lite och sen for vi iväg till M med stolarna. Holly har ju aldrig varit där så blev att undersöka lägenheten väldigt noga ;P Hon blev less tillslut och la sig ner iaf. Sen vart hon less på att ligga ner så hon började leka med en liten,liten sten x)

Vi gick en sväng på schtaan med. M skulle handla lite alkohol och mataktiga saker. Så jag o Hollsan gick på Björkis och köpte hundgodis, någonting hon uppskattade!
Vart lite träning mitt på torget när vi väntade på M och sen gick vi en sväng bland allt folk. Gick hem till M och hoppade in i Glenn igen och så bar det av mot Bersan!

Ställde upp en jätterolig kombination som vi tränade i tisdags. Nu hade jag ju som tid att träna den del för del så det löste sig riktigt bra i slutet! Hon var jätteduktig och vi körde lite olika varianter och allt gick jättebra! Men syntes att hon var ganska trött så vid kvart i 3 så packade vi in oss i bilen igen och begav oss hemmåt.

Så hon har varit igång från 10.30 till 14.45...
Tror hon kmr sova snällt resten av eftermiddagen :)

Trötter!
Postat av: Anna

Haha, schnygg vovve ;)

2011-05-05 @ 16:07:26
URL: http://stump-o-matic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: