Skebo.se

Halloj!
Bra dag idag, var trött som stryk o orkade inte fara ut o springa idag, men det gjorde inte Holly heller så det är lungt. Grattis till henne! Min flicka blir 2 år idag, galet! Tycker det var i förrgår som hon såg ut som en liten fluffboll!


Begav mig mot stan, svängde förbi Marklunds Måleri för att tigga sommarjobb men Sara vart ledsen och sa att dom behövde ingen :/
For vidare till M! Hon vart typ förvånad fast hon visste att jag skulle komma? ^^ Var där ett tag, sen följde jag henne in till stan för hon skulle köpa lådor... Och hon hade Hedda, så jag fick hålla henne medan hon var inne o handlade. Sen gick jag till AF.

Jag älskar min handledare! Hon är underbar. Jättelätt att prata med och hon tippsar om allt och bara allmänt bra! Så vi gjorde en ny handlingsplan och sökte några jobb. Osså fick jag med massor av papper hem om jobb jag ska söka, bla en heltidstjänst i Göteborg i minst ett halvårs tid.. Tror nästan jag måste söka det! Men då måste jag hitta mig en lägenhet igen, och det är fan inte det lättaste.
Vi började prata om att jag bodde hemma än, och hon berättade att jag har rätt att söka försörjningsbidrag, och då betalar dom typ hyran + ett bidrag över det. Så hell yeah! Sitter o letar bostad för fullt, men har ju inga jävla poäng på skebos hemsida, och finns NADA på blocket :S Men ska förflytta mig till den andra datorn så jag kan skriva ut blanketten jag ska skicka in till kommunen. Även om jag inte får mig en lägenhet så är ju pengarna väl behövda.

Så en rätt bra dag idag :) Blir en lillprommis med Holly snart, hon är verkligen helt död :O Och sen bara mysa framför tvn! Veterinärbesök med alla 4 imorgon.. Kmr vara världens cirkus att få in alla i vänthallen bara!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: