Thnks for the mmrs, even if they weren't that great

Grattis världens bästa mamma! :)

Idag har jag varit ute o sprungit, haft föreläsning och nyss byggde jag (med hjälp av papi) ihop min IKEA-hylla och så har jag börjat städa undan här :)

Föreläsningen sög. Handlade om genus och jämställdhet, vilket vi typ är experter på vid det här laget så var inte allt för insatt. Sen på frågestunden fick vi veta att på våran tenta kommer det komma samma frågor som gymnasielärarna ska få?! Det är ju helt idiotiskt!!! Visst, kan vara bra att veta lite om den skolformen med, men vi ska ju inte behöva kunna tentafrågor om det? Fyfan så arg.

Igår sa jag hejdå till en person för 711e gången, och jag tror (hoppas) att det verkligen gick fram nu. Så vaknade pigg och glad imorse o for ut på en skogsrunda. Hela dagen blir typ bättre när man har varit ut o rört på sig på morgonen! Jag tror det blir ett återkommande fenomen :)
Förövrigt så älskar jag hösten, det hade jag glömt :) Det är så fint ute! Och när det är sånt här väder, gosh! Tror jag ska ta med Hollan ut på en lite lugnare sväng nu innan solen går ner, och kanske ta med kameran :)
Om det blir fallet så kommer det säkerligen några bilder senare ikväll!

Men nu ska jag först fika lite med mor min! :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: