Why ask why, better yet why not?

Hade satans kul igår! Fest hos Johan först, med T&D massa härligt folk :) Och en extremt full o irriterande asiat. "JAF ÄRNJU NYTKTER!" 
Följde på Traversen en stund, det var jättelitet x) Hann skjuta två skott i biljarden innan klockan slog 11 och jag var tvungen att fara vidare.

Drog hem till M där hon gjorde sig fin o vi surrade lite. Sen vart det Calles först, råbra trubadur! Drack två icke-drinkar där o sen drog vi vidare :) Fast M vart bjuden av en äldre herre på sin andra öl! Och det komme killar o snackade med oss hela tiden. Tack pojkar! M insåg hur kul det var förr när vi var ute o folk tyckte vi såg bra ut, nu kanske jag får med henne ut på tjejkväll oftare (A)

Allstar vart det här näst för alla vi kände som var på krogen var typ där. Fast när vi väl var där hittade vi inga vänner, men några kändsar iaf! Vi gick runt runt o letade efter Jens men såg honom ingen stans så då gick vi o dansade istället! Dansade med nå dudes som M kände genom hennes man, dom var jätteroliga men det vart så satans varmt på dansgolvet och det var nästan stängning så jag tog våra garderoblappar o skulle gå o hämta ut jackorna men då hittade jag Frida :) Så snackade med henne en stund om att styra klassfest, så nu satan! :)

Sen fick jag stå och vänta en evighet på M, för hon stod o snacka med duden vi dansade med. Och då kom något som jag trodde var homosexuellt men han var visst inte det sa Adam sen. Hursomhelst så var han svintrevlig och berättade hur vacker jag var osv osv (A) Så snackade med han medan M provade lössnus? :S

Utanför träffade vi Adam så skjutsade hem han o M till henne, och André bort till sig osså duden som gett M lössnus. Han tyckte visst att jag var söt o ville att jag skulle ha dansat längre med dom ;D Kände mig lite taskig dock; "Du kan ju parkera på gästparkeringen om du vill?"  "Njä, sov gott!"


Idag har jag lämnat in rapporten, och nu ska jag snart ut med mitt hund! Fast barnen ligger o ser Aladdin där nere... Kanske måste se med dom...............:)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: