Jag kommer inte heeeeeeem ikväääll, om jag känner mig själv....

Sista dan på skolan nu då. Flyttade ju till Pias nya place i onsdags men har inget internet där, så sitter nu på rasten o bloggar istället för att springa iväg o köpa något att äta.

Men det är satans chill, lägenheten är galet fin!! Och typ 2 min från campus. Kommer bli braaaa om jag får bo där varje gång jag är här!
Och lär komma upp oftare och hälsa på på helgerna för att skaka rooompaaa, STUK är fucking amazing. Därför drar jag inte hem efter plugget idag, utan drar på glasbanken istället och köper spriiiiit! :) Ikväll äre inflyttningsfest (fast typ oktoberfest för resten av LTU?) men vi ska dricka o ha skoj o sen blire STUK ikv igen! :D


Kan ju också berätta att redovisningen i onsdags gick väldigt smärtfritt och jag tycker att jag kickade ass, men nu på morgonen gick det åt helvete. Tappade bort mig hela tiden och vart bara mer och mer nervös medan jag pratade. Och glömde andas. Det är dumt, det är viktigt att andas.


Blir nog att cykla hem på lunchen och äta något! Funderar på att skippa sista lektionen men vet inte om den också är en exinimations-(?!)lektion och isf blir man typ underkänd om man inte är där. Kanske är bäst att inte chansa!


Men jag älskar det här, don't ever wanna leave!
Postat av: Anna

Gissar på att STUK är en studentpup? Om du gillar den så kommer du ÄLSKA Akademien, det är utan tvekan VÄRLDENS bästa :)

2011-09-30 @ 16:05:23
URL: http://stump-o-matic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: