Now you're gone and I was wrong

Måste börja med att berätta om psycho-kissen vi mötte på promenaden igår!! :O Den komme marscherande rakt mot oss o började kaxa med Holly, så jag puttade undan den o började gå men då följde den efter oss o slog till Hollan på hälen, så jag puttade lite hårdare på den så den höll sig på avstånd men följde ändå efter oss ett  helt kvarter :S Jag vart fan rädd!
Vilken otur, jag som just hade börjat gilla katter..


Jag tycker inte om min mamma. Jag har fått hennes förkylning. Det är inte vackert.. Har SVINont i halsen, och näsan rinner som bara den. Känns som att jag har feber men jag inbillar mig nog. Kan inte bli sjuk hur som helst ändå så.

Skrev just klart mitt arbete om Freud :D Så nu måste jag bara hinna prata ihop mig med brudarna om hur redovisningen ska se ut. Och snart ska jag iväg till Ida för att fixa till vårat par*arbete om jämställdhet så det är klart också. (Har skrivit grupparbete hela tiden men vi är ju faktiskt bara två så det är ju ett pararbete egentligen.)

Sen måste jag typ börja packa inför veckan. Ska på IKEA imorn så vet inte när jag kmr hem, o vet inte om jag ska göra något på kvällen elr om jag måste plugga eller whatnow så måste börja packa ikväll känns det som. Har nog bestämt mig för att följa på STUK också :) Fast vet inte hur smart det är när jag är sjuk men :P

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: