Oh Mickey you're so pretty, can't you understand?

Gårdagen spenderades mest i Fällbäcken. For på arbetsintervju o det gick typ bra, dom var trevliga o det var jätteintressant osv. Dom skulle höra av sig om några veckor iaf :P

Sen packade vi in hästet i finkan o for iväg mot travet igen. Den här gången var allergin inte måttlig... Blev svårt att andas där ett tag, så tror inte riktigt jag var så mkt till hjälp men. Gick iväg från stallet ett tag o pratade med min älsklings Lima i tele♥

Efter travet vart det tacos o lite mys innan det bar av hemåt :) Jag känner att jag är lite av en toffel dock. Detta måste sluta!



Idag steg jag upp halv 6. Tävling i Piteå!! Stressade lite dit, men hann i rätt bra tid iaf :) Självklart öste regnet ner, men Ronja var galet taggad! Kunde knappt hålla i henne nog länge för domarn att blåsa x) Hon hade jättefin fart, men vart ju självklart fel i slalomet dådå. Men ändå, var 8sek över tiden och tror inte att vi hade tjänat in nå mkt mer än 5sek på slalomet så hade ändå inte blivit nån pinne. Skit åh! Var ju bara en klass idag så jag var färdig 07.47.. Men stannade ju självklart o såg hela ettan :) Och faktiskt hela tvåan o trean också :P Sen vart det Lag o DM men då frös jag för mkt så orkade inte riktigt med det. Hoppas det gick bra för alla iaf :)


Annars då? Jävligt sugen på att göra något, Men jag sitter här med mitt Jämställdhetsarbete som jag egentligen inte fattar något av.. Jag är dum o ful o värdelös :) Känns så nu, men ni vet jag blir konstig när jag inte förstår saker. Ska nog slåss lite före jag sätter igång..
Uh. Ge mig alkohol :(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: