Somewhere beyond happiness and sadness

For ut o sprang igår, kändes galet bra! Första gången på tre veckor, så kondisen var inte på topp men :P

Åt middag, o begav mig av till Fällbäcken för att hjälpa till o lasta in hästen o sen iväg till travet... Skumt detdär. Jag är ganska rädd för hästar :$ Men det gick ju som bra. Förutom att allergin har förvrängt mina ögon så jag ser ut som ett freak, menmen.
När vi kom tillbaka vart det bara duschen o sen sängen!

Och jag skulle aldrig ha stigit upp därifrån >.< Vaknade ensam o övegiven så klädde på mig o tänkte att nu var det ett bra tillfälle att fara in till stan o köpa lite saker jag behöver till plugg, rummet osv. Jomenja. Glennfan vill inte starta. Efter några väldigt allvarliga och aggresiva samtal så startar han iaf, så då far vi iväg. Ska köpa kedja att hänga upp boxningssäcken i, och allt som allt så gick det på 298kr typ. Då vill inte kortfan funka. Blir arg men inser att jag kanske inte har så mkt pengar på kortet så skiter som i det o far o ska köpa nå plugg-godis ist. Då vill Glennfan inte stanna! Står bara o huttrar som en galning. Tillslut dör han så jag går in o plockar ihop lite godis o en chokladkaka. Men korthelvetet vill fortfarande inte funka. Då blir jag förbannad. Går inte ens ta ut pengar i bankomaten med det. Kommer hem o kollar om jag hade helt slut pengar på kortet, men näedå 185kr har jag där. Fyfan för min dag.

PMS pågång? Känns inte som att jag borde bli så förbannad bara av detdär. Men..
Jag vill slå på min jävla säck. Eller krypa in under täcket o inte stiga upp alls idag. Men ligger redan 2timmar efter i pluggschemat idag så... Fuck the world.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: