Well, in my mind we can conquer the world

Har fått hur många erbjudanden till jobb som helst om morgondagen. Men jag är självisk och tar inget av dom.. Dock så ringde en kvinna från en förskola i Varuträsk och ville typ erbjuda mig ett jobb. Hon ville iaf att jag skulle komma in på intervju imorgon. Och hon vart väldigt besviken när jag sa att jag pluggade också, så lät ju som att dom ville ha mig först iaf.
Vi får se hur det där blir. Måste som tänka över det noga innan jag lovar något. Vet inte om jag klarar av att jobba o plugga samtidigt. Blir då inte mycket tid kvar till annat.. Men så länge jag har tid till en skogsis varje dag, o en kväll på klubben per vecka så borde det ju gå bra. Kanske eventuellt någon krogkväll med min vän också..
Näe, får tänka ordentlig på det där.


If I used to love you baby, I'ts nothing like I love you now!

Hade min första lektion via datorn idag. Var intressant, men fick inte min dumma mick att funka så var som inte så delaktig.
Efter vi var klara så tvärbestämde jag mig för att jag ville fara upp på klubben o prova köra agility med Hollan! Hon har varit så duktig och lyhörd när jag har haft tennisbollen, så tänkte att det kanske är värt att prova. Hade dock långlinan på henne, men hon försökte inte sticka en enda gång! Hade tänkt koppla lös henne helt o se om det vart annars då, men det kom massa folk så då sket jag i det. Hon var ju iaf duktig!
Ronja var duktig också, som alltid :P Hade bara ställt upp en liten enkel kombi med tunnel, slalom o två hopp. Var mest för att se hur självständig hon har blivit på slalomet. Och jag blir då så stolt när jag ser det! :]

Sen har jag sovit i soffan, ätit lite mat o nu sitter jag här. Dags för lite mera plugg. Och ikväll blir det myskväll!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: