En dag i Luleå

Trött som stryk. Men dum som jag var lämnade jag allergitabletterna hemma, så har lite problem med att andas, spec på natten. Så gissar på att det är det som gör mig trött!

Lyckades pallra mig till två lektioner av tre idag, vilket jag ser som en sucsess. Första lektionen handlade om biodling.. Trodde jag skulle bli förskollärare, inte biodlare? Aja.

Andra har jag ingen aning om vad den handlade om. Så jävla lost tjej. Jag satt i min egen lilla bubbla o kluddade i ett försök att förstå vad dom pratade om men det hjälpte inte. Är dock smått generad för Angelicka märkte hur "långt bort" jag var och kom o frågade om jag var okej! Inte under de 3 åren jag satt för mig själv och stirrade på mina fötter frågade någon om jag var okej. Och nu var jag inte ens utfryst utan bara allmänt borta :P Jag vart lite rörd :$


Efter skoldagens slut så diskade jag o Pia undan o torkade bordet ute på balkongen, FÖR SOLEN SKEN SÅ VACKERT! Vi for på DollarStore och köpte lite onödigheter och taco-bröd, sedan åt vi tacos på balkongen! Hon tvingade mig att köpa godis. Jag och Ida har godislöfte (bara äta en gång i veckan). Jag har inte rört godiset än, men det är jävla frestande. Antingen måste jag slänga bort det eller äta det ikväll. Och sen börja om från början.. Jag ska fan sluta äta godis helt, annars går det inte. Borde inte ha köpt det jävla godiset.... Uh.


Pia är på någon demonstrativ föreläsning om att sjuksköterskor förtjänar mer än 24 000 i månaden, så vet inte hur länge hon blir borta.. Jag är då nyss inkommen från en trevlig 40mins prommis med syskonen bus! "Lilla" Gerda fick stanna hemma, är nog jobbigt med en buse i kopplet!

Nu borde jag plugga men blir nog nå serier..


Btw, säljer min Megafonen-biljett ifall någon är intresserad. Är budgivning på den som börjar på 200kr. Hör av er om ni är intresserade!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: