And now I'm back and you're gonna be bleeding so I think son you better run

Haha var inte så hemskt som jag trodde.. :P Vart dock inte lika stor förändring heller. Hade tänkt klippa pannlugg, men min frisör tkte inte det så vart bara uppklippning o snedlugg :P Eftersom jag inte har klippt upp håret på typ ett år så känns det som en stor förändring ändå, men tror ingen skulle se det om dom inte visste att jag hade klippt mig x)

Efter vi var klara for vi en väldig kort kortis på stan, jag skulle köpa nippelcovers xD Haha ska jag våga gå utan bh imorgon... tihi. Och morötter o dipp! LindaLi är sjuk men Lima kanske kommer ikväll. Annars får jag väl dippa själv!

Påväg in från bilen nyss så tvärstannade min lilla vovve o började stå på två ben åt gånger.. Det är fan kallt ute idag alltså! Det såg helroligt ut där hon balanserade så hade tänkt filma men hon såg så olycklig ut så jag skyndade mig att lyfta upp henne istället. Sen hann tillome Hollan börja halta innan vi var inne. Hon brukar inte märka av sånt alls! Tror inte det blir någon långprommis med dom iaf.


Nu ska jag prova mina kläder o bestämma vad jag ska ha imorn :D Sen blir det ett hardcore träningspass, förebyggande inför alkoholen som kommer intas imorgonkväll!


Btw så måste jag säga att jag älskar 3 doors down :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: