Fever in the morning, fever all through the night

Klarade inte riktigt av en heldag idag. Jag däckade på lunchen såfort jag satte mig ner typ så vart att sova två timmar istället..

Pia komme förbi för att hämta nå böcker så då fick jag träffa Lill-Gerda! Hon var dock inte liten!! Hon har större tassar än Holly och väger typ lika mycket, och hon är bara 14veckor!! :O She's gonna be a big girl.


Efter jag vilat upp mig så blev det en lite längre prommis med Hollan (sjuk + "lite längre" = 40min). Sen en underbar dusch♥ Papi ringde o tjattrade en stund också, han har blivit så pratig sen jag flyttade hemifrån :P Ringer typ iblan o ba "Hur mår du, vad gör du, vad har du gjort i veckan, har det hänt nå kul?" :P Sötpapi!


Klockan är nu litte efter 8 och det ser ut som att det blir sängen för mig nu. Åter en tidig kväll! Förstår inte hur jag kan ha sovit 9timmar (typish, vaknade massa gånger för jag var för varm/kall) natten till idag, sovit 2 timmar mitt på dan och fortfarande är så trött så jag knappt kan hålla upp ögonlocken. Jag hatar feber.

Laddar upp för en awesome 8.15-18.00 dag imorgon. Hoppas jag mår bättre, annars blir det att skippa någon lektion där i mitten o sova en stund..

Bara för att den är awesome


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: