För jag är i centrum, och jag har en stoooor rooooll!

Ni får ha överseende med gårdagens emoinlägg. Jag vet ju att det blir så när jag dricker så vet inte varför jag envisas.

Men FYFAN så kul jag hade igår!!! Jag har bäst vänner i världen♥ Förutom att dom är lite dåliga på att plocka undan efter sig så det är fullt tomflaskor på alla möjliga sorters ytor. Hittade en öl i badkaret, någon som känner sig skyldig?

Näe men kvällen var jävligt nice! Jag har typ en miljon bilder också, alla lekte med min kamera :P Får se om det kommer ut nå bilder inom en snar framtid :)

Imorse när jag vaknade hade jag 4 sms från Tina.. "Skulle du med på bio?" "Hallå :D" "Vakna" "Vill du med?", som att man vaknar av sms?! Tokiga kvinna :P
Tur bara att jag vaknade! Hon o Peter kom o hämtade mig o sen såg vi Lejonkungen i 3D :) Älskar att Lejonkungen var min första 3Dfilm♥

Nu blir det att ta tag i lite städning kanske.. Eller dega i soffan? Nä.. Städa..
Btw STORT JÄVLA TACK TILL UNDERBARA LIMA! Ni ska veta vad hon har spenderat pengar på mig :O Jag fick massa toapapper o hushållspapper, två par hantlar (1 o 2kg) och en blomma av henne! Hon är bäst♥ Av T&D fick jag 10st små paket, chokladkakor :P Det var också nice :D Sen vare som slut på paketen men det var okej ändå ;)

Okej, städning.
Postat av: Anna

Du glömde bunkarna ;)

2012-01-08 @ 15:41:47
URL: http://stump-o-matic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: