I hope that you'll stay the night

Hahhahaah holy fuck xD Jag kommer inte kunna stå upp imorgon! Har haft träningsvärk som fanken idag, och nu har jag kört 100 vadlyft plus rumpträning.. Hehehe

Det gick väl okej borta på travet. Visste jag skulle ha gått en längre sväng med Hollan idag.. Hon är så satans galen i vanliga fall, extra hemskt om hon inte har fått springa av sig på hela dan :P Men hon lugnade sig iaf så det gick ändå köra med henne tillslut. Är dock inte lika optimistisk för Luleå fortfarande.. Är så svinigt pinsamt när hon snart är 3år o jag fortfarande inte har koll på henne på planen. Känner mig rätt misslyckad! MEN. Är bara att hålla tummarna på att hon inte känner av mina närver. Hursomhelst så är det ju bara ett träningstillfälle för oss! Däremot så ska ju Ronja ta pinne ;) Skulle vara asskönt att få starta i ag-tvåan i sommar! Men drömma kan man :P


Nu blir det ett bad, men bara ett mysigt bad med bubblor o tända ljus, inget plugg-bad. Jag orkar fan inte plugga mer idag!

Ha en mysig kväll :) (Josse få din bebis!)

Postat av: j

svar: Det låter som ett bra tips! Men blir man svettig & alldeles slutkörd av det;)? Jag behöver nog kombinera ridningen/promenader med något högintensivt annars tror jag inte det kommer ge något eftersom jag har så pass mycket vikt att tappa!



Haha jag har testat allt känns det som.. men jag tror inte bebben kommer för det, den kommer nog när den är redo själv haha.. hoppas det blir snart!!:)

2012-02-01 @ 10:10:03
URL: http://jossipossi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: