I know who I want to take me home

Gårkvällen spenderades med Albin o Lima i soffan framför dom sista avsnitten av The Lost Room! Vart också en prommis till Coop för Albin var godissugen... Vi släppte lös Hollan på en hockeyplan påväg hem, det såg helroligt ut när hon sprang xD Som typ i slowmotion fast ultrarapid, skitskumt :P

Mina vänner for hem o jag höll mig vaken till ungefär kl1 så Pia komme hit :P Det vart en film o massa prat och alldeles för lite sömn i natt! Många hundar är det här också, Hon tog med både Gerda o Ebay :)

Ja vi är snyggast.


Imorse gick vi en sväng med hundarna, sen vart det att skynda sig ut på stan! Jag köpte ett headset så jag kan vara delaktig på lektionerna fram över :P Sen fastnade vi på Cubus i typ en timme :P Dom hade rea på typ ALLT! Vi packade på oss massa kläder o begav oss mot omklädningsrummen :D Jag vart helkär i en blå hoodie men som vanligt så var jag för snål. Jag insåg också idag att jag har D-kupa :O Kanske en konstig sak att skriva här men x) Har alltid tyckt att mina BHar sitter så konstigt, och inte undra på!
Så köpte mig två BHar, ett armband o två örhängen.

Sen hittade vi en skitsnygg tröja på Veromoda också, men jag köpte inte den heller :P Dock gjorde Pia det så jag ska prova den mohahha! :)
Träffade Claes på T-shirt Store, han o Micke spelar på Olles ikäll så blir nog att dra dit en sväng! "Ni måste komma, vi känner fan INGEN där längre, är bara småbarn" heheh :P

Just nu sitter Pia o Tina vid mitt köksbord o skriver någon uppgift för Allmänlydnadsinstruktörutbildningen. Kort ord..

Blir nog duschen snart, sen en sväng på Coop osså tacos ikväll! :D
Ha en awesome lördag :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: