Long time no see

Oj.. Ehm. Okej.
Förra onsdagen så vart det en roadtrip till Kalix för att köpa nybilen, sedan vidare till Haparanda för en tripp på IKEA och på hemvägen fick jag, efter många om och men, pussa på min lilla bebis!
Torsdagen jobbade jag, fredag jobbade jag halvdag. Hade Holly i bilen så när jag slutade hämtade jag upp Andrea osså for vi o tränade!
På fredagkväll var jag med Jeanette o såg skräckfilm och på lördagen var det födelsedagsfest för Tina och Julia! Det var megatrevligt, och kändes skönt att klä upp sig för en gångs skull!
Söndag var jag säkert på klubben. Måndag var jag o tränade, sedan plockade jag upp världens bästa L och vi åt grillat! Fattar inte vad killarna snackade om då vi hade grillkväll. Min grill fungerar väl fan utmärkt! Gott blev det, och tjocka blev vi :D
Tisdag var jag hem till hamn en sväng, sedan var det möte på kvällen. Inte något som ni intresserar er av. Efter mötet ringde M o ville göra något, men jag dissade henne för en kväll på klubben x) Holly var iaf duktig den kvällen! :)
Onsdag.. sov jag nog rätt mkt. En sväng på klubben med. Men underbara Lima kom hem i onsdags så hon kom förbi på kvällen! Fan vad jag saknar den flickan♥
Torsdag var igår. Jag trottsade mitt sunda förnuft och for på klubben även fast Holly VERKLIGEN behövde en vilodag. Det gick åt helvete, men åter igen så är ni ju inte intresserade :P (Om ni är det så hoppas jag ni vet vart ni ska läsa om sådant! Finns länkar i tidiagre inlägg)
På kvällen så for jag på Båtmuseet och fikade med mor, far och mormor o morfar :) Var jättemysigt! Sedan ringde ett väldigt ledset L så for till Hjogg o hämtade upp henne och så fick hon sova hos mig :) 

Idag har jag verkligen sovit mkt. Ikväll är jag barnvakt. Vi har studsat studsmatta o sett Dumma Mej, och nu sover dom som små änglar! Men självklart så är det bara skräckfilmer på tv (och det här huset är nog läskigt ändå, knakar och har sig!) så det enda jag hittade att se var Dumma Mej på Viasat Family. Fast på engelska då. Så ska väl somna till den! Förhoppningsvis slipper jag vakna till massa porr i natt när det är Viasat FAMILY.
Om man ser däckare o somnar så vaknar man nästan alltid av att någon tar den i röven...
Aja, dags att somna i soffan! Imorgon är det en stor dag med valpar, kalas och inflyttningsfest på schemat :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: