Jag bönar och ber fast jag egentligen vet att det redan är allt för sent..

Veckan har varit.. Normal är väl det bästa ordet. Vart dock ingen agility i tisdags :( :(:(  Var för trött för att köra fram o tillbaka med dom.. Längtar till vi flyttar hindrena till Bersan, visst det är inte gångavstånd men då kan man träna när man vill!

Onsdagskvällen bakade jag kladdkakemuffins! Kladdiga vart dom då, och väldigt uppskattade :) Torsdagen var en jobbig dag. Jag vaknade före väckarn men lyckades uppenbarligen somna om för jag drömde att jag gick igenom hela dagen o att jag just hade lagt mig i sängen när väckarn ringde :S Var ofantligt trött hela gårdagen. Men det var en mysig dag full med kramar o glada ord. Jag kommer sakna det där stället!

På kvällen tog jag tag i Albin o släpade med han ut på en tvåtimmars skogsprommis :) Eller det var väl Ronja som jag faktiskt släpade men...! Hittade igen den där braiga vägen som går halvvägs till Tuvan :D Tack vare Anika :P


Vaknade självklart 07.43 imorse. Väckarn var ställd på 10. Morr. Men var pigg så det gav inget att somna om. Låg i sängen o läste en stund, sen gick jag ut på altanen o läste lite mer! Har knutit långlinan på altanräcket så Hollan kan röra sig lite friare när vi är där bak :) Tiden går för långsamt idag. Känns som att klockan är 2, inte 11.
Men pratade med M nyss, så hon ska äta något o sen komma hit o sola lite med mig! Sen blir det att gå in till stan med the dawgs. Ska kanske bort på Nordanå o träffa Lima först, sen ska jag o Andrea gå in på Stadium o prova springbyxorna vi ska beställa med Agilityn. Jag kommer må illa hela tiden när vi är i affären för att hundarna kmr sitta själv där ute, men det får gå. Tar typ med ett hänglås eller något o låser fast kopplerna vid ett träd :P

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Men morötter ska knapras vart jag än är.



Btw, Krossa alla fönster? Bäst låt någonsin, men hur fan kan det vara en partylåt? haha!

Ta honom i gränden på vägen hem
Hela världen vet att hans sista chans är bränd
Krossa alla tänder, en efter en
Och om han inte fattar - börja om igen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: