Who's gonna save tonight if we wont?

Det var en händelserik natt med barn som faller ut ur sängen osv.. Självklart fick man ju inte somna om efter att morsan steg upp så har varit vaken sen 6. Nice.

Har halvsovit i soffan medan pojkarna har torterat min dator, mor kom o gjorde lunch åt oss och sedan dumpade jag av busen hos min syster. For upp på stan o köpte ett par nya löparskor, med lite hjälp av mammas 25%s rabatt :D Nedsatta från 1200 till 799 + rabatten = 599kr, helvärt! Vart tillomed terräng-löparskor. Blir bra att ha i sommar när vi springer i skogen!
Tränade lite lydnad/kontakt med Hollan på torget o sen begav jag mig hemåt.

Det är nu 3 timmar kvar tills Skellefteå Agility ska träffas på Tatung för att äta megagod middag. Jag ska gå in till stan, kommer minst ta en halvtimme (blir högklackat ikväll för jag har inte klätt upp mig ordentligt på hundra år) och måste ut en sväng med Holly före jag drar osså ska jag duscha/bada. Har inte bestämt mig.. Vill egentligen sova en stund. Kanske ska göra något slags kombo, sova en halvtimme i badkaret?

Anywhoo, efter middagen vandrar jag upp till Ms place o väntar tills hon slutar, sen blir det en inte allt för sen kväll ute på Calles!
Har stora hopp om att kvällen kommer bli av den bättre sorten!

Imorgon ska jag sova. Och sen sova lite mer. Och gå en lång skogsprommis med Holly. Osså sova igen!

Nu ska jag nog också sova.. :D Hooj

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: