You'll see, your heart will know. Dreams are more precious than gold

Somnade typ 10 igår o vaknade 12 minuter över 7 imorse. Jag vägrade stiga upp före väckarn ringde (kl8) så låg o vred o vände på mig i nästan en timme.
Dagen har varit ovanligt lugn, men är ju faktiskt sportlov så var några ungar borta :)

Var helt inställd på att det var HU ikv, så Magda skulle ta med Holly upp med mig o sen skulle vi gå hem från Vitberget, men det var inget HU så det sket sig.. Men det löste sig nog för det bästa ändå. Hollan skulle vara här själv imorgon då medan jag är på praktiken för jag ska vara med på kvällsmötet så hinner inte till hamn o hämta henne innan träningen. Men nu ska mina päron köra upp o lämna henne i lägenheten på eftermiddagen så då blir hon inte själv lika länge :) Men vart lite ledsen. Jag HATAR praktiken för jag inte har hundarna. Och jag börjar få ångest över hur det ska bli när jag faktiskt börjar jobba.. Måste typ flytta till hamn då så jag kan lämna hundarna hos mor o far innan jobbet o hämta dom sen? Eller skaffa mig en pojkvän som jobbar nätter så han är hemma på dan med hundarna x)


Ikväll vart det tacos till middag o sen  lite choklad... Jag är fet. Men snart blir det ändring på det!!
Mös till det lite extra med ett bubbelbad med tända ljus o Enya i högtalarna. Gav migsjälv en rostvålsmassage också :P Var faktiskt himla mysigt o avslappnande :) Funderar på om jag ska slötitta på tv eller faktiskt gå och lägga mig. Börjar inte förän 12 imorn så behöver ju verkligen inte upp tidigt, men är rätt trött o slut så sängen lockar..

Aja, ska inte sitta här nå längre så. Bye

Så här härligt väder hade vi på utflyckten idag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: