A long way down

Sverige vann! Men det vet nog alla redan. Men satan vad nervös jag var hela omröstningen! Nu vet jag hur resten av Skell känner när AIK är i hockey-final ^^

Söndag var en pluggdag + grillat i hamn med syster, buspojkar, mormor o morfar och mor såklart, på morsdag. Sen vart det mera plugg.
Har btw tappat bort laddaren till mobilen så jag hade banne mig bara tur att den ringde o väckte mig imorse. Jag vill inte säga det egentligen, men tentan var lättare än jag trodde. Man fick välja att svara på 3 av 6 frågor, varje fråga var 15p och man behövde 30p för att vara godkänd. Första frågan tror jag faktiskt att jag kan få full pott på. Vilket betyder att jag behöver bara få halvbra på de andra frågorna och ändå klara det! Men det är ju några veckor kvar.. Skulle inte förvåna mig om den jäveln ger mig 29p.

For sedan ut till Sjön för att leta efter laddaren som jag vet att jag hade där sist jag såg den, men den är spårlöst borta, så for till hamn för att hitta mig en ny mobil. Vart min gamla Nokia Xpress music. Jag har saknat den i smyg!


Har inte pluggat så mycket som jag borde ha gjort nu idag. Har läst lite och så har jag sett Greys, FAN DET FÅR INTE SLUTA SÅDÄR?!?!? Då vet ni.
Ska snart iväg på HU för att hålla i agilityn. Hoppas på att få träna min egen hund lite också men vi får väl se. Sedan blir det mera plugg innan sängen. Imorgon SKA jag klara tentan. BOJHAA.

Hooj

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: