Soligt!

Vet inte om det är solen eller dom underbara människorna på skolan som har haft inverkan men känner mig mer positiv nu än vad jag gjort på flera veckor!
Kursen vi sysslar med nu handlar om bild, musik, drama osv och jag har helt och fullt engagerat mig :P Idag på musiken har vi stått och känt oss löjliga när vi har gjort olika sångövningar och hoppat runt som apor, men det kändes riktigt bra! Ser rent fram emot dramat imorgon :P Jag har ju inget att förlora, och vi är ju där för att tjollra så lika bra att bjuda på sig själv!

Idag på bilden skulle vi rita våran personlighet. Det var dock lite småjobbigt. Eller jag tycker det iaf, det är jobbigt att behöva reflektera över sig själv ibland.

Jag saknar mina hundar som bara den! Men har ju dom fina perropojkarna som substitut :P Hamlet är min älskling
Den närmsta framtiden ser ljus ut. Pengar är på väg, två agilitytävlingar i september månad och en sväng på krogen är inplanerad! Det viskas om klassfest också vilket bara är GULD värt! Och även om det är många böcker till den här kursen så är ämnena så roliga så skolan känns inte ens jobbig. September månad känns som att den kommer bli bra :)

Älsklingarna♥


 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: