What do I stand for? Some nights I don't know anymore

Tjalloj!
Fick ett samtal av min skebo-gubbe igår (förrgår tekniskt sett) då han plötsligt kom på att "jamen du, det flyttar ju in någon ny på måndag!" Jaha sa jag, jag som har kvar massa jävla möbler o skit där. Så har småpanikat. Men nu har vi hyrt en släp till imorgon så då ska skiten bort, så får jag väl spendera söndagen med att städa istället för att plugga!
 
Jag är inte den enda som är i flyttartagen - M o hennes man flyttade ihop i en ny trea idag, wooooh, hon håller på att bli vuxen. Skumt!
 
Idag har varit en bra dag! Stackars Holly är alldeles slut efter att ha varit i skogen med mor min på svampplockaruppdrag i lite mer än 4 timmar och lilltjoppan och jag har haft en spännande skogsprommis idag.
Men roligast har jag nog haft nu ikväll, då det var öppen kväll på schhtaan. Jag, T-boy, Camilla o Jocke har gått på stan (vet inte vem som var mest uttråkad hälften av tiden, jag eller Jocke :P) och jag fyndade mig lite basic-plagg! Två vanliga långärmade tröjor, en huvtröja och ett fint linne där det står några fina visdomsord. Tänkte ha den som agilitylinne till sommaren, kändes som att den passade fint.
 
Vi köpte trehundramiljoner kg godis på Hemmakväll, sedan åter ett stopp på Karamellkungen för chips-och-dricka-inhandling och sedan for vi hem till T och spelade Yatzi och 500 :) Yatzin förlorade jag varje gång men tammetusan så lyckades jag vinna 500 :D Jag ljög lite för T, och det var så jag vann.. Men vadå, man ska väl ha ett bra pokerface i kortspel? ;D
 
 
Imorgon så ska vi somsagt flytta möbler. Jag längtar inte tills min far kommer och sliter upp mig ur sängen... Btw så står nu min säng i mitt gamla sovrum, och boxningssäcken är upphängd och allt! Har tillomed börjat likna ett vardagsrum här utanför. Såfort jag får klart i köket så kommer det kännas ännu bättre, då jag får fixa egen mat och så :)
 
Sedan är det klassträff för gamla BFklassen i Isaks stuga imorgonkväll, det kommer bli MEGAkul!! Bara jag hittar dit :P Men nu ska jag soooova, natti!!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: